„Mimořádné“ – slovo vystihující značku Neptune

Publikováno : 2018-05-10 08:37:28
Kategorie : Trendy

Když se na ně podíváte nebo se jich dotknete, zanechají ve vás pocit, že máte tu čest s něčím mimořádným. Anglická značka Neptune rozhodně nevyrábí produkty jen tak pro nic za nic. Vaši domácnost chce obohatit o sofistikovaný nábytek, luxusní sedací soupravy a dekorace, které pomohou vytvořit útulný domov. Dohromady jsou tyto věci jedním celkem v rafinovaném designu, který dává světu znát, že milujete preciznost a detaily stejně jako tvůrci z Neptune.

Poznejte duši značky Neptune

I když je Neptune relativně mladá značka – byla založena v roce 1996 – i za tuto krátkou dobu si vybudovala silnou pozici na světovém trhu. Směle se proto může postavit vedle starších a zavedených výrobců a ani v nejmenším se přitom nemusí červenat. Své příznivce si získala hned několika důvody:

  • nábytek je vyroben z nádherného dubového masivního dřeva,

  • ve zpracování produktů se zrcadlí preciznost a profesionalita řemeslné práce,

  • zakládá si na šetrném přístupu k životnímu prostředí a dbá o udržitelnost a ochranu životního prostředí,

  • produkty značky Neptune jsou nadčasové a těšit se z nich budou celé generace.

„Proč bych si vybral zboží od značky Neptune? Anglický styl a elegance spolu s precizním zpracováním tvoří magickou kombinaci, ze které se rodí výrobky, jež se s pravidelnou péčí dědí každou generaci. Jak je již v Anglii běžné, nejedná se o výrobky tzv. na jednu sezónu, nýbrž díky své nadčasovosti jsou součástí interiérů dlouhé roky. Navíc si je můžete vybrat přesně podle svého vytříbeného vkusu, Neptune totiž nabízí mnoho barevných možností. A zásluhou rychlé dodávky do České republiky na tu krásu ani nebudete dlouho čekat,“ řekl nám Martin Vejvoda, vedoucí prodejny La natura.

Stolek z židlemi anglické zahradní křeslo

Mimořádnost jako styl

Křesla a pohovky Neptune nezůstávají osamocené. Jejich pohodlnost vás zve k sobě a hovoří k vám: „Posaďte se, relaxujte a starosti nechte stát. Ony se za chvíli unaví a odejdou.“ a dokonalost tohoto vybavení je skryta v pevném rámu z masivního dřeva, ve vyváženosti designových prvků a v měkoučké výplni, která vás něžně obejme.

Propracovanost, důraz na detail a duch zdravého a kvalitního životního stylu se odráží v každém objektu značky Neptune. Na tyto produkty budete pyšní.

Pokud se ptáte, jak svému interiéru dodat ještě větší šmrnc a jak podpořit význam slova „domov“, pak odpověď naleznete v dekoracích, nádobí a barvách na zeď značky Neptune.

váza skleněná zrcadlo Edinburgh

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)

Uvedeno v magazínech